Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.
Menü

Pioneer harmonikaajtók - Üveges

 

Pioneer harmoknikaajtó 8mm-es vastagabb panelokkal, egy különleges összetételű PVC alapanyagból gyártják, ami az esztétikus (nem tükröződő) felületű megjelenés mellett könnyű szerkezeti kialakítást biztosít, de ugyanakkor rendkívül ellenálló tulajdonságokkal is bír. Egyedülállóan széles színválasztékban kaphatóak, melyek az összes kedvelt és divatos fa színben elérhetők.


Az ajtó biztonságos működéséhez elegendő egy felső sínes rögzítés, így az alatta lévő padló felület tisztán tartását nem zavarja.
A Pioneer harmonikaajtók bármelyik nyitási irányra alkalmazhatók, akár jobbra, vagy balra szeretnék kinyitni. A felszerelése egyszerű. Az ajtók 203 cm magasságúak, amik ha a szabad nyílás méretekhez képest nagyobbak, akkor az ajtó alsó részéből történő levágással a kívánt méretre – akár egy egyszerű kézifűrésszel is - levághatók. Többlet panelek és hosszabb felsősín alkalmazásával kétszárnyúvá is alakítható. Szélességük a kiegészítő panelek hozzáadásával, vagy a többlet panelek kivételével a szükséges méretnek megfelelően növelhető, vagy csökkenthető.
A Pioneer ajtók magasabb minőségi színvonalának köszönhetően ezekre a harmonikaajtóinkra 2 év garanciát adunk.
Rendezés:

Keresés