Fizetés és szállítás

Szállítás:

Futárszolgálattal:

Szerződött futárszolgálati partnerünk nagy tapasztalattal, biztonságosan, és kedvező feltételekkel, utánvétes formában is kiszállítja az Önök által kért termékeket.

Kérjük, hogy mindenféleképp olyan szállítási címet jelöljön meg, ahol a csomag 8 és 17 óra között sikeresen kézbesíthető. A telefonos elérhetőségéhez szintén olyan telefonszám megadását javasoljuk, ahol napközben is bármikor eléri a futárszolgálat alkalmazottja.

A csomag aktuális helyzetéről a futárszolgálat értesítést küld e-mailben a regisztrációkor megadott e-mail címre.

A küldemény átvételekor a szállító jelenlétében ellenőrizze a csomag sértetlenségét és tartalmát. Amennyiben bármilyen probléma merülne fel, a szállítóval vetessen fel jegyzőkönyvet és ezt küldje el címünkre, mert csak ennek birtokában áll módunkban a problémát orvosolni. 

Személyes átvétel:

A megrendelt termékek személyesen is átvehetőek pomázi telephelyünkön nyitvatartási időn belül (H-P 8:00-16:00).

Ez esetben természetesen szállítási költséget nem kell külön fizetni.

A termékek átvételének legkorábbi időpontjáról telefonon vagy e-mailben értesítjük.

Szállítási díjak:

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli.
Lehetőséget biztosítunk a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb.

Házhoz szállítási árak:
Szállítási díj:
Utánvétel: 345 Ft
Házhoz szállítás: 
Szállítási díj kategóriák  Kg / Ft nettó áron
0.01 Kg 0.5 Kg 1 360 Ft
0.51 Kg 5.0 Kg 1 318 Ft
5.01 Kg 10 Kg 2 068 Ft
10.1 Kg 15 Kg 2 328 Ft
15.1 Kg 20 Kg 2 718 Ft
20.1 Kg 25 Kg 3 148 Ft
25.1 Kg 30 Kg 3 475 Ft
30.1 Kg 40 Kg 3 928 Ft
40.1 Kg 50 Kg 4 180 Ft
50.1 Kg 60 Kg 4 618 Ft
60.1 Kg 70 Kg 5 058 Ft
70.1 Kg 80 Kg 5 508 Ft
80.1 Kg 90 Kg 5 948 Ft
90.1 Kg 100 Kg 6 398 Ft
 bruttó 50.000 Ft feletti vásárlásnál a házhoz szállítás ingyenes
Amennyiben számláját előreutalással óhajtja rendezni a szállítási határidő az összeg beérkezésétől számított 2-3 munkanap.

Fizetés:

  1. Készpénzben/utánvéttel:
    Személyes átvétel esetén üzletünkben kizárólag készpénzben fizethet.
  2. Utánvétel esetében a rendelés végösszegét a szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a              csomag kézbesítőjének.
  3. Banki előreutalás

Előre utalás esetén kérjük, hogy a munkatársaink által e-mailben elküldött díjbekérő számla alapján, a számlán szereplő bankszámlánkra, a számla bruttó végösszegét - mely tartalmazza a szállítási költséget is - a közlemény rovatban a díjbekérő számla sorszámára való hivatkozással átutalni szíveskedjen. 

A díjbekérő számlát legkésőbb a rendelést követő munkanapon küldjük.

PayPal™ fizetés(Átmenetileg nem működik)

Mi az a PayPal™? A PayPal™ a legbiztonságosabb internetes fizetési mód!
A PayPal™ egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal™ elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt

Hogyan történik egy fizetés?

Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal™ oldalára, ahol két lehetősége van:

Ha már rendelkezik PayPal™ fiókkal, csak be kell lépnie PayPal™ felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.

Ha még nem rendelkezik PayPal™ fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal™ fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.

PayPal™ fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal™ csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
1 információk mérős

Segítség a beépítési méretek meghatározásához.

Hasznos információk a harmonikaajtók felszereléséhez.

Ha kérdése van, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

2 év